Verzending

Alle bestellingen van LustEenDrankje.nl worden met PostNL bij u thuis verzonden. PostNL streeft ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te leveren. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden de eerst volgende werkdag verzonden. De verzendkosten bedragen vanaf  €6,95 incl. btw per bestelling. U ontvangt per mail een track&trace code zodra het pakketje is verstuurd. Zodra u niet thuis aanwezig bent zal PostNL een briefje achterlaten om een nieuw aflever moment af te spreken.

Bij aankomst zal de PostNL bezorger een leeftijdscontrole door middel van het tonen van een geldige ID kaart, rijbewijs of paspoort doorvoeren, bij het vertoon van de juiste gegevens overhandigd de bezorger uw pakket en zal om een handtekening voor voor ontvangst vragen. 

Als u geen geldig legitimatiebewijs kunt tonen, overhandigt de bezorger het pakket niet. Uw pakket is dan op te halen bij een pick-up locatie in de buurt. Hier kunt u de zending binnen 1 week afhalen, daarna zal het pakket naar ons worden teruggestuurd. 

Voor meer vragen kunt ons bereiken per telefoon 020 308 6789 of via onderstaand contact formulier.