Lavish kopen in Zeeland

 

Ontdek de wereld van Lavish bij Lust een Drankje, dé online winkel voor pre-mixed cocktails in Zeeland! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van Lavish, het vooraanstaande merk voor liefhebbers van heerlijke cocktails. Of je nu snakt naar verfrissende vodka, fruitige absinthe of betoverende signatures, wij hebben wat je zoekt.

In Zeeland is Lust een Drankje dé bestemming voor Lavish-liefhebbers. Van het bruisende Vlissingen tot de gezellige steden zoals Middelburg en Goes, bedienen wij de hele provincie. Proef de klassieke vodka blikjes in de smaak Classic met 10% alcohol, een perfecte mix van hoogwaardige vodka en energiedranksmaak.

Maak kennis met de absinthe lijn, met de heerlijke varianten Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze fruitige cocktails bevatten naast 11% alcohol ook absinthe voor een verfrissende twist.

Laat je verleiden door de nieuwe Signature lijn met Gin Fizz, Cosmopolitan, Raspberry Guava, Purple Grape, Pineapple Colada en Mangotini. Deze fruitige sensaties hebben een alcoholpercentage van 12,5% en zullen je smaakpapillen verwennen.

Lust een Drankje is dé bestemming voor Lavish-liefhebbers in Zeeland. Geniet van onze heerlijke pre-mixed cocktails, ontdek de verschillende smaken en verwen jezelf met een onvergetelijke ervaring. Plaats nu je bestelling en laat je meevoeren door het verrukkelijke assortiment van Lavish.

Bekijk ons assortiment hier

Let op: Geniet, maar drink met mate.