Lavish kopen in Utrecht

Welkom bij Lust een Drankje, dé online winkel voor pre-mixed cocktails in Utrecht! Wij bieden een divers assortiment van Lavish, het vooraanstaande merk voor liefhebbers van heerlijke cocktails. Of je nu verlangt naar klassieke vodka, fruitige absinthe of betoverende signatures, bij ons ben je aan het juiste adres.

In Utrecht is Lust een Drankje dé bestemming voor Lavish-fans. Van het bruisende centrum van Utrecht tot de gezellige stadsdelen zoals Oog in Al en Lombok, wij bedienen de hele provincie. Proef de klassieke vodka blikjes in de smaak Classic met 10% alcohol, een perfecte mix van hoogwaardige vodka en energiedranksmaak.

Ontdek ook de absinthe lijn met de heerlijke varianten Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze fruitige alcohol cocktails bevatten naast 11% alcohol ook nog eens absinthe voor een verfrissend effect.

Maak kennis met onze nieuwe Signature lijn, met de 6 betoverende cocktails, Gin Fizz, Cosmopolitan, Raspberry Guava, Purple Grape, Pineapple Colada en Mangotini. Deze fruitige sensaties hebben een alcoholpercentage van 12,5% en zullen je smaakpapillen verwennen.

Lust een Drankje is dé bestemming voor Lavish-liefhebbers in Utrecht. Geniet van onze heerlijke pre-mixed cocktails, ontdek de verschillende smaken en verwen jezelf met een onvergetelijke ervaring. Plaats nu je bestelling en laat je verleiden door het verrukkelijke assortiment van Lavish.

Bekijk ons assortiment hier

Let op: Geniet, maar drink met mate.