Lavish kopen in Noord-Brabant

Maak kennis met de heerlijke wereld van Lavish bij Lust een Drankje, dé online winkel voor pre-mixed cocktails in Noord-Brabant! Wij bieden een uitgebreid assortiment van Lavish, het toonaangevende merk voor liefhebbers van heerlijke cocktails. Of je nu snakt naar verfrissende vodka, fruitige absinthe of bijzondere signatures, bij ons vind je wat je zoekt.

In Noord-Brabant is Lust een Drankje dé bestemming voor Lavish-liefhebbers. Van het bruisende Eindhoven tot de gezellige steden zoals 's-Hertogenbosch en Tilburg, bedienen wij de hele provincie. Geniet van de klassieke vodka blikjes in de smaak Classic met 10% alcohol, een perfecte combinatie van hoogwaardige vodka en energiedranksmaak.

Proef ook de absinthe lijn met de heerlijke varianten Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze fruitige alcohol cocktails bevatten naast 11% alcohol ook nog eens absinthe voor een verkwikkend effect.

Ontdek de nieuwe Signature lijn met Gin Fizz, Cosmopolitan, Purple Grape, Raspberry Guava, Pineapple Colada en Mangotini. Deze fruitige sensaties hebben een alcoholpercentage van 12,5% en zullen je smaakpapillen verwennen.

Lust een Drankje is dé bestemming voor Lavish-liefhebbers in Noord-Brabant. Geniet van de heerlijke pre-mixed cocktails, ontdek de verschillende smaken en verwen jezelf met een onvergetelijke ervaring. Plaats nu je bestelling en laat je verleiden door het verrukkelijke assortiment van Lavish.

Bekijk ons assortiment hier

Let op: Geniet, maar drink met mate.