Lavish kopen in Limburg

Maak kennis met de onweerstaanbare wereld van Lavish bij Lust een Drankje, dé online winkel voor pre-mixed cocktails in Limburg! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van Lavish, het toonaangevende merk voor liefhebbers van heerlijke cocktails. Of je nu verlangt naar verkwikkende vodka, fruitige absinthe of betoverende signatures, wij hebben wat je zoekt.

In Limburg is Lust een Drankje dé bestemming voor Lavish-liefhebbers. Van het bruisende Maastricht tot de sfeervolle steden zoals Heerlen en Venlo, bedienen wij de hele provincie. Geniet van onze klassieke vodka blikjes in de smaak Classic met 10% alcohol, een perfecte mix van hoogwaardige vodka en energiedranksmaak.

Proef ook de absinthe lijn met de heerlijke varianten Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze fruitige cocktails bevatten naast 11% alcohol ook absinthe voor een verfrissende twist.

Ontdek de nieuwe Signature lijn met Gin Fizz, Purple Grape, Cosmopolitan, Raspberry Guava, Pineapple Colada en Mangotini. Deze fruitige sensaties hebben een alcoholpercentage van 12,5% en zullen je smaakpapillen verwennen.

Lust een Drankje is dé bestemming voor Lavish-liefhebbers in Limburg. Geniet van onze heerlijke pre-mixed cocktails, ontdek de verschillende smaken en verwen jezelf met een onvergetelijke ervaring. Plaats nu je bestelling en laat je verleiden door het heerlijke assortiment van Lavish.

Bekijk ons assortiment hier

Let op: Geniet, maar drink met mate.