Lavish kopen in Groningen

Ontdek de onweerstaanbare wereld van Lavish bij Lust een Drankje, dé online winkel voor pre-mixed cocktails in Groningen! Lust een Drankje biedt een uitgebreid assortiment van Lavish, het toonaangevende merk voor liefhebbers van heerlijke cocktails. Of je nu hunkert naar klassieke vodka, fruitige absinthe of betoverende signatures, wij hebben wat je zoekt.

In Groningen is Lust een Drankje dé bestemming voor Lavish-liefhebbers. Van het bruisende centrum van Groningen tot de omliggende stadsdelen zoals Hoogkerk en Haren, we bedienen de hele provincie. Onze klassieke vodka blikjes in de smaak Classic met 10% alcohol zijn een ware traktatie. Proef ook onze absinthe lijn met de heerlijke varianten Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze fruitige cocktails bevatten 11% alcohol en zijn verrijkt met absinthe voor een verfrissende twist.

Maak kennis met onze nieuwe Signature lijn, met de betoverende cocktails Gin Fizz, Cosmopolitan, Purple Grape, Raspberry Guava, Pineapple Colada en Mangotini. Deze fruitige sensaties hebben een alcoholpercentage van 12,5% en zullen je smaakpapillen verwennen.

Lust een Drankje is dé bestemming voor Lavish-liefhebbers in Groningen. Geniet van onze heerlijke pre-mixed cocktails, ontdek de verschillende smaken en verwen jezelf met een onvergetelijke ervaring. Plaats nu je bestelling en laat je verleiden door het verrukkelijke assortiment van Lavish.

Bekijk ons assortiment hier

Let op: Geniet, maar drink met mate.