Lavish kopen in Gelderland

Maak kennis met de wereld van Lavish bij Lust een Drankje, dé online winkel voor pre-mixed cocktails in Gelderland! Ontdek ons diverse assortiment van Lavish, het vooraanstaande merk voor cocktailliefhebbers. Of je nu snakt naar klassieke vodka, fruitige absinthe of betoverende signatures, bij ons vind je wat je zoekt.

In Gelderland is Lust een Drankje dé bestemming voor Lavish-liefhebbers. Van het bruisende Arnhem tot de gezellige stadsdelen zoals Nijmegen en Apeldoorn, we bedienen de hele provincie. Proef onze klassieke vodka blikjes in de smaak Classic met 10% alcohol, een perfecte mix van hoogwaardige vodka en energiedranksmaak.

Ontdek ook de absinthe lijn met de heerlijke varianten Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze fruitige alcohol cocktails bevatten naast 11% alcohol ook absinthe voor een verfrissend effect.

Maak kennis met de nieuwe Signature lijn, met de betoverende cocktails Gin Fizz, Cosmopolitan, Purple Grape, Raspberry Guava, Pineapple Colada en Mangotini. Deze fruitige sensaties hebben een alcoholpercentage van 12,5% en zullen je smaakpapillen verwennen.

Lust een Drankje is dé bestemming voor Lavish-liefhebbers in Gelderland. Geniet van de heerlijke pre-mixed cocktails, ontdek de verschillende smaken en verrijk je ervaring. Plaats nu je bestelling en laat je verleiden door het verrukkelijke assortiment van Lavish.

Bekijk ons assortiment hier

Let op: Geniet, maar drink met mate.