Lavish kopen in Friesland

Ontdek de wereld van Lavish bij Lust een Drankje, dé online winkel voor pre-mixed cocktails in Friesland! Lust een Drankje biedt een gevarieerd assortiment van Lavish, het toonaangevende merk voor liefhebbers van smaakvolle cocktails. Of je nu verlangt naar verfrissende vodka, fruitige absinthe of betoverende signatures, bij ons vind je wat je zoekt.

In Friesland is Lust een Drankje dé bestemming voor Lavish-liefhebbers. Van het bruisende Leeuwarden tot charmante stadsdelen zoals Sneek en Heerenveen, we bedienen de hele provincie. Onze klassieke vodka blikjes in de smaak Classic met 10% alcohol zijn een ware traktatie. Proef ook onze absinthe lijn met de heerlijke varianten Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze fruitige cocktails bevatten 11% alcohol en zijn verrijkt met absinthe voor een verfrissend effect.

Maak kennis met onze nieuwe Signature lijn, met de verleidelijke cocktails Gin Fizz, Cosmopolitan, Raspberry Guava, Pineapple Colada, Purple Grape en Mangotini. Deze fruitige creaties hebben een alcoholpercentage van 12,5% en zullen je smaakpapillen betoveren.

Lust een Drankje is dé bestemming voor Lavish-liefhebbers in Friesland. Geniet van onze heerlijke pre-mixed cocktails, ontdek de verschillende smaken en verwen jezelf met een onvergetelijke ervaring. Plaats nu je bestelling en laat je verleiden door het verrukkelijke assortiment van Lavish.

 

Bekijk ons assortiment hier

Let op: Geniet, maar drink met mate.