Lavish kopen in Drenthe

Ontdek de heerlijke wereld van Lavish bij Lust een Drankje, dé online winkel voor pre-mixed cocktails in Drenthe! Lust een Drankje biedt een gevarieerd assortiment van Lavish, het toonaangevende merk voor liefhebbers van smaakvolle cocktails. Of je nu verlangt naar klassieke vodka, fruitige absinthe of betoverende signatures, bij ons vind je wat je zoekt.

In Drenthe is Lust een Drankje dé bestemming voor Lavish-liefhebbers. Van het bruisende Assen tot charmante stadsdelen zoals Emmen en Meppel, we bedienen de hele provincie. Proef onze klassieke vodka blikjes in de smaak Classic met 10% alcohol, een perfecte mix van hoogwaardige vodka en energiedranksmaak. Ontdek ook onze absinthe lijn met de verfrissende varianten Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze fruitige cocktails bevatten 11% alcohol en zijn verrijkt met absinthe voor een extra vleugje opwinding.

Maak kennis met onze nieuwe Signature lijn, met de 6 verleidelijke cocktails Gin Fizz, Cosmopolitan, Raspberry Guava, Purple grape, Pineapple Colada en Mangotini. Elk van deze fruitige creaties heeft een alcoholpercentage van 12,5% en zal je smaakpapillen verwennen.

Lust een Drankje is dé bestemming voor Lavish-liefhebbers in Drenthe. Geniet van onze heerlijke pre-mixed cocktails, ontdek de verschillende smaken en trakteer jezelf op een onvergetelijke ervaring. Plaats nu je bestelling en laat je verleiden door het verrukkelijke assortiment van Lavish.

Bekijk ons assortiment hier

Let op: Geniet, maar drink met mate.