Lavish kopen Assen

Bekijk ons assortiment hier

Welkom bij Lust een Drankje, dé online winkel waar je kunt genieten van de meest verrukkelijke pre-mixed cocktails van het geliefde merk Lavish, nu beschikbaar in Assen!

Ons assortiment biedt het klassieke vodka blikje in één variant, de verkwikkende Classic met 10% alcohol, boordevol hoogwaardige vodka, met energiedranksmaak.

Ontdek ook onze betoverende absinthe lijn met vier fruitige varianten: Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze alcohol cocktails bevatten naast 11% alcohol ook absinthe voor een verfrissend effect.

En alsof dat nog niet genoeg is, is onlangs de Signature lijn gelanceerd met zes heerlijke fruitige cocktails, namelijk Gin Fizz, Cosmopolitan, Purple Grape, Raspberry Guava, Pineapple Colada en Mangotini, allemaal met een verleidelijk alcoholpercentage van 12,5%.

Bestel nu bij Lust een Drankje en proef de onweerstaanbare smaken van Lavish in Assen. Onze levering is beschikbaar in alle stadsdelen, waaronder Peelo, Kloosterveen en Pittelo. Geniet verantwoord van de Lavish-producten.

Let op: Geniet, maar drink met mate.