Lavish kopen Zuid-Holland

Ontdek het ultieme genot van Lavish bij Lust een Drankje, dé online winkel voor pre-mixed cocktails in Zuid-Holland! Lust een Drankje biedt een uitgebreid assortiment van Lavish, het favoriete merk voor liefhebbers van heerlijke cocktails. Of je nu verlangt naar klassieke vodka, fruitige absinthe of betoverende signatures, wij hebben voor elk wat wils.

In Zuid-Holland is Lust een Drankje dé bestemming voor Lavish-liefhebbers. Van het bruisende Rotterdam tot het historische Den Haag en andere betoverende stadsdelen zoals Delft en Leiden, we bedienen de hele regio. Onze klassieke vodka blikjes in de smaak Classic met 10% alcohol zijn altijd een succes. Proef ook onze absinthe lijn met verleidelijke varianten zoals Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze fruitige cocktails bevatten 11% alcohol en een vleugje absinthe voor een verfrissend effect.

Maak kennis met onze nieuwe Signature lijn, bestaande uit Gin Fizz, Cosmopolitan, Raspberry Guava, Pineapple Colada en Mangotini. Stuk voor stuk zijn dit fruitige sensaties met een alcoholpercentage van 12,5%, speciaal voor de avontuurlijke fijnproevers.

Lust een Drankje is de ultieme bestemming voor Lavish-liefhebbers in Zuid-Holland. Geniet van onze heerlijke pre-mixed cocktails, ontdek de verschillende smaken en verwen jezelf met een onvergetelijke ervaring. Plaats nu je bestelling en laat je verleiden door het verrukkelijke assortiment van Lavish.

 

Bekijk ons assortiment hier

Let op: Geniet, maar drink met mate.