Lavish kopen in Overijssel

Welkom bij Lust een Drankje, dé online winkel voor Lavish pre-mixed cocktails in Overijssel! Ontdek onze uitgebreide selectie aan heerlijke drankjes. Lust een Drankje biedt een breed assortiment van Lavish, het favoriete merk onder cocktailliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar verfrissende vodka, fruitige absinthe of betoverende signatures, bij ons vind je wat je zoekt.

In Overijssel is Lust een Drankje dé bestemming voor Lavish-fans. Van het bruisende Zwolle tot de charmante stadsdelen zoals Enschede en Almelo, we bedienen de hele provincie. Proef het klassieke vodka blikje, de onweerstaanbare Classic. Deze hoogwaardige vodka met energiedranksmaak heeft een perfecte balans met 10% alcohol.

Ontdek ook de absinthe lijn, met de fruitige varianten Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze cocktails bevatten niet alleen 11% alcohol, maar ook absinthe voor een verfrissende twist.

Maak kennis met de nieuwe Signature lijn, met de betoverende cocktails Gin Fizz, Cosmopolitan, Raspberry Guava, Pineapple Colada, Purple Grape en Mangotini. Deze fruitige sensaties hebben een alcoholpercentage van 12,5% en bieden een onvergetelijke smaakervaring.

Lust een Drankje is dé bestemming voor Lavish-liefhebbers in Overijssel. Bestel nu en geniet van de heerlijke pre-mixed cocktails.

Bekijk ons assortiment hier

Let op: Geniet, maar drink met mate.