Lavish kopen Leeuwarden

Bekijk ons assortiment hier

 

Welkom bij Lust een Drankje, jouw ultieme online bestemming voor pre-mixed cocktails van het bekende merk Lavish, nu ook beschikbaar in Leeuwarden!

Ontdek onze verrukkelijke selectie, waaronder het klassieke vodka blikje in de smaak Classic met 10% alcohol. Geniet van hoogwaardige vodka gemengd met energiedranksmaak, perfect voor een verfrissende sensatie.

Daarnaast hebben we ook de betoverende absinthe lijn, met de heerlijke varianten Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze fruitige cocktails bevatten naast 11% alcohol ook absinthe voor een ongeëvenaarde smaakbeleving.

Bovendien is met trots de nieuwe Signature lijn gelanceerd, met Gin Fizz, Cosmopolitan, Raspberry Guava, Purple Grape, Pineapple Colada en Mangotini. Deze fruitige meesterwerken hebben een verleidelijk alcoholpercentage van 12,5%.

Bestel nu bij Lust een Drankje en ontdek de heerlijke wereld van Lavish in Leeuwarden. Wij leveren in alle stadsdelen, of je nu in Huizum-West, Aldlan of Bilgaard woont. Laat je verrassen door ons unieke assortiment en geniet verantwoord van Lavish.

Let op: Geniet, maar drink met mate.