Lavish kopen in Flevoland

Maak kennis met de onweerstaanbare wereld van Lavish bij Lust een Drankje, dé online winkel voor pre-mixed cocktails in Flevoland! Wij bieden een uitgebreid assortiment van Lavish, het toonaangevende merk voor liefhebbers van heerlijke cocktails. Of je nu verlangt naar verkwikkende vodka, fruitige absinthe of fascinerende signatures, bij ons vind je wat je zoekt.

In Flevoland is Lust een Drankje dé bestemming voor Lavish-liefhebbers. Van het levendige Almere tot de gezellige stadsdelen zoals Lelystad-Haven en Dronten-Centrum, bedienen wij de hele provincie. Geniet van de klassieke vodka blikjes in de smaak Classic met 10% alcohol, een perfecte combinatie van hoogwaardige vodka en energiedranksmaak.

Ontdek ook de absinthe lijn met de heerlijke varianten Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Deze fruitige alcohol cocktails bevatten naast 11% alcohol ook nog eens absinthe voor een verfrissend effect.

Maak je smaakpapillen blij met de nieuwe Signature lijn, bestaande uit Gin Fizz, Cosmopolitan, Raspberry Guava, Purple Grape, Pineapple Colada en Mangotini. Deze fruitige sensaties hebben een alcoholpercentage van 12,5% en zullen je verrassen.

Geniet van onze heerlijke pre-mixed cocktails, ontdek de verschillende smaken en laat je verleiden door het assortiment van Lavish.

Bekijk ons assortiment hier

Let op: Geniet, maar drink met mate.