Lavish kopen Groningen

Bekijk ons assortiment hier

Welkom bij Lust een Drankje, dé online bestemming voor verrukkelijke pre-mixed cocktails van het befaamde merk Lavish, nu beschikbaar in Groningen!

Ontdek ons uitgebreide assortiment met onder andere het klassieke vodka blikje in de smaak Classic, met 10% alcohol. Geniet van hoogwaardige vodka gemixt met energiedranksmaak voor een verkwikkende beleving.

In Groningen hebben we tevens een betoverende absinthe lijn met de heerlijke varianten Grape, Green Apple, Fruit Punch en Blue Raspberry. Al deze fruitige cocktails bevatten naast 11% alcohol ook absinthe voor een verfrissend effect.

De met trots recent gelanceerde Signature lijn met de zes fruitige cocktails Gin Fizz, Cosmopolitan, Purple Grape, Raspberry Guava, Pineapple Colada en Mangotini, elk met een verleidelijk alcoholpercentage van 12,5%.

Bestel nu bij Lust een Drankje en ontdek de heerlijke wereld van Lavish in Groningen. Of je nu in de Oosterpoort, Korrewegwijk, of Helpman woont, wij leveren in alle stadsdelen. Verwen jezelf verantwoord met de unieke smaken van Lavish.

Let op: Geniet, maar drink met mate.